Kaip įveikti ginekomasiją su vyrišku mažėjimu krūtinėje. Chirurginė procedūra

Kūno nesuderinamumas, sukeliantis šią problemą vyrams, vadinamas ginekomastija. Yra atlikta operacija krūtinės dydžio mažinimui. Tai atliekama pagal anesteziją, taip pat trunka apie šešiasdešimt devyniasdešimt minučių, kad būtų atliktas šis chirurginis gydymas. Jūs per dieną gali būti išleista iš ligoninės. Nepaisant to, grįžti į darbą tai užtruks mažiausiai 2 savaites. Dar kartą pradedant įprastą treniruotę, tai tikrai užtruks mažiausiai nuo šešias iki aštuonias savaites.
Yra daug pasirinkimų atliekant šią chirurginę procedūrą, taip pat konsultuojamasi su medicinos specialistu. Jūs galite gauti šį egzaminą bet kokio tipo krūtų mažinimo įrenginyje, taip pat "Aestheticlinic" yra krutines didinimas ( krutines-implantai84.myblog.de ), vienas iš pagrindinių centrų daro tokius chirurginius gydymo būdus.
Po operacijos, norint visiškai atsigauti, nors ir panaši į bet kokią chirurginės procedūros tipą, randai gali visiškai nebūti. Blyškios baltos linijos bus sukurtos po to, kai visiškai atsigaus. Be to, prieš pasirenkant šią procedūrą turite perskaityti visas galimas grases savo gydytojui.
Šio chirurginio gydymo rezultatai tęsiasi labai ilgą laiką. Labai tikėtina, kad buss tikrai vėl augs, jei tai bus padaryta jau seniai. Su amžiumi yra tikimybė, kad buss nebus.
Yra ir kitų būdų, kaip sumažinti vyrų krūtinę. Pirmas dalykas, kurį jūs turite padaryti - valgyti sveiką maistą. Turėtumėte pašalinti visus nesveiką maistą, labai riebus maistą ir netinkamą maistą. Nerekomenduojama viskas, kas yra giliai kepti arba labai tiksliai sureguliuoti arba turintis hidrintų riebalų. Jūs turėtumėte vartoti sveiką maistą, pavyzdžiui, daržoves, taip pat vaisius ir gerti daug vandens.
Kartu su sveiku maistu galite pradėti treniruotis. Rekomenduojamas aerobinis treniruotės tris ar keturis kartus per savaitę. Galbūt važiuokite, važiuokite dviračiu, važiuokite laiptais, plaukite ar ką nors, ko tau pavyks. Taip pat puikiai tinka krūtinę. Tai ne tik nuplauna krūtinę, bet ir degina kalorijas.

Estetinė klinika faktiškai atliko išsamų pranašumų tyrimą, taip pat pavojus, susijusius su krūtinės chirurginiu gydymu.


<1 # Yra atliktas medicininis gydymas, siekiant sumažinti krūtinės dydį. Tai atliekama pagal bendrąjį anestetiką, ir šiai chirurginei procedūrai atlikti reikia apie šešiasdešimt devyniasdešimt minučių. Šią konsultaciją galite gauti bet kokio tipo mažinimo priemonėje ir "Aestheticlinic" yra viena iš pagrindinių įrenginių, atliekančių tokius chirurginius gydymo būdus.
Po chirurginio gydymo praeina apie keturias savaites, kad būtų galima visiškai atsigauti, nors ir su bet kokio tipo chirurginiu Procedūra, randus gali išnykti visiškai. Jei jis iš tikrųjų buvo atliktas jaunesniame amžiuje, nėra tikėtina, kad krūtys vėl augs.